Speciális ajánlataink

Corporate ár

Mit jelent a corporate ár?
Társasági ár, ami egy éves (vagy rövidebb időre) kedvezményes ár rögzítés. Ebben az együttműködési formában a fix ár előre kalkulálható, évszaktól és foglaltságtól független.

Ki jogosult erre a kedvezményre?
Jogi személyek, cégek, társaságok, egyesületek, intézmények, alapítványok. 

Mit tartalmaz egy corporate szerződés?
Az  éves (vagy rövidebb idejű) minimum  éjszakák számát, kedvezményes árakat. A foglalási, lemondási, fizetési kondíciókat.

Jutalék alapú együttműködés lehetséges?
Igen, a szerződött és hozzánk beérkezett ár bizonyos százalékát közvetítői jutalékként szívesen kifizetjük.

Hogy lehet szobát vagy apartmant foglalni?
A kedvezményes corporate ár a szerződéskötés napjától érvényes. Honlapunkon vagy e-mailben az érkezés előtt legkorábban 5 nappal jelezze felénk foglalási szándékát.

..és ha nincs szabad szoba/apartman a kiválasztott időpontban?
Mindent megteszünk, hogy szállást tudjuk biztosítani! A legjobb megoldás, ha időben jelzik foglalási szándékukat. 

Céges ajánlat

Kedvezményes szállás, kiadó lakások Budapest belvárosában! Szép, igényes, kellemes apartmanok rövid és hosszútávra cégeknek kedvezménnyel! Kérjen egyedi ajánlatot!

Ha külföldi ügyfeleik és munkatársaik számára keresnek szállást vagy konferencia résztvevőinek, nem akadály, munkatársaink angol nyelven is a vendégek rendelkezésére állnak!

Átutazó vendégeinknek közel 50% kedvezményes ajánlatunk!

atutazo.jpg

Átutazó vendégeinknek közel 50% kedvezményes ajánlatunk!

Budapesten átutazóknak, ha csak egy estét töltene el. Olcsó szállás belvárosi apartmanjainkban! Nagyszerű ajánlatunk van korai vagy késői repüléshez, utazáshoz, üzletembereknek tárgyalás után.

Foglalás 18.00-08.00 óráig, Szombaton, Vasárnap és munkaszüneti napokon 18.00-10.00 óráig, az apartmanok ára 1-2 fő esetén akár garázs használattal is, csak 8.000 forint egy éjszakára! 3-4 fő esetén 10.000 forint.

Speciális színház ajánlatunk

szinhaz.jpg

Kedvezményes szálláslehetőséget keres a színházi előadás vagy koncert estéjére frekventált helyen Budapesten az esemény helyszínéhez közel?

Olcsó árainkkal és mindennel felszerelt hangulatos apartmanjainkkal várjuk Budapest belvárosának több részén kedvenc/kiválasztott előadása idejére, hogy pazar lakásunk is emelje az este színvonalát! Könnyű megközelíthetőség rövid időn belül, elérhető ár, kényelem! Színházjegy felmutatása esetén 20% kedvezményt biztosítunk a foglalás árából! Akár egyedül, akár párjával, akár családjával akár barátaival! Töltsön egy kellemes estét Budapesten! Várjuk szeretettel!

Érkezés 18.00-tól, távozás másnap 12.00 óráig!

Esküvői szállásajánlat

Szállást keres az esküvői ceremóniára és lakodalomra összegyűlt násznép részére Budapesten? Az esküvői pillanat minden ember életében meghatározó akár saját magunkról akár egy szerettünkről van szó, ezért mi különösen nagy  figyelmet fordítunk arra, hogy vendégeink jól érezzék magukat, minél kellemesebb kikapcsolódásban legyen részük illetve minden adott legyen a pihenéshez az apartmanjainkban. Megtisztelve éreznénk magunkat, ha szeretteikkel, barátaikkal esküvőjük utáni pihenést nálunk töltenék. Természetesen az ifjú párt is várjuk szeretettel egy csendes alkalomhoz illő lakással és egy kis meglepetéssel! 


Esküvői szállásajánlat több apartman vagy szoba foglalása esetén 5-10% kedvezménnyel Budapest belvárosában!
Részletekért és egyedi ajánlatokért és egyéb kívánságokért lépjen velünk kapcsolatba!

Lakás fotózáshoz

Kiadó lakást keres pár órára vagy egy napra fotózáshoz, portfólióbővítéshez Budapesten? Több gyönyörű belvárosi apartmanunk közül választhat az ön igényének megfelelően! Minden lakásunk nagyon szépen és igényesen berendezett, de mind különböző egy kicsit mind kialakításban mind színvilágban, így az se gond ha több különböző lakásra lenne szüksége. Modern lakásaink állnak a rendelkezésére! Alapár: 20.000 Ft/ alkalom. Kérjen egyedi ajánlatot!